Започва много дълъг процес, в който Китай ще надделее над

...
Започва много дълъг процес, в който Китай ще надделее над
Коментари Харесай

Тома Томов: Китай ще надделее над САЩ

Започва доста дълъг развой, в който Китай ще надделее над Съединени американски щати. Това сподели в обзорното предаване на радио " Фокус " политическият наблюдаващ Тома Томов във връзка срещата на президентите на двете световни сили на форума на Г-20.

Той посочи, че и в двете страни има хора, които оказват помощ това да се случи – така наречен „ световни милиардери “, които биха желали Съединени американски щати и Китай да вземат решение споровете без война.

„ Китай в никакъв случай няма да се подчини на англосаксонския финансов капитал “, сподели още анализаторът, представен от glasove.com.

„ Не би трябвало да подценяваме интелекта на китайското управление. То ще си сътвори страната, тя няма да има нищо общо с тази страна, която желаят да бъде американците.Тя ще е напълно друга, тя ще е китайска страна, капитализъм с китайска специфичност и което е най-важно – ръководителите на Китай няма да се подчиняват на международния световен капитал “, сподели още Томов.

Той разясни, че Китай ще се бори да сътвори стопанска система на високата принадена стойност, да резервира контрола върху своите финанси и да догони военно Съединени американски щати до 20 години. 

„ Китай в най-скоро време ще бъде водач в изкуствения разсъдък “, предвижда депутатът от " Българска социалистическа партия за България ".

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР