Започва кампанията за прием на документи в първи клас в

...
Започва кампанията за прием на документи в първи клас в
Коментари Харесай

​Започва кампанията за прием на първокласници в София

Започва акцията за банкет на документи в първи клас в столицата. Срокът е до 16 май. Пред 133-то учебно заведение няма опашки към този момент, съобщи репортерът ни Паулина Найденова.

София

Според новата разпоредба за банкет в първи клас, максимален късмет да бъдат признати ще имат децата, живели в региона на учебното заведение през последните 3 години.

Повече точки носят и братя или сестри, които учат в мечтаното учебно заведение. Напред в класирането са и деца с трайни увреждания, с умряли родители, от многодетни и приемни фамилии.

Деца, приключили подготвителна група в учебното заведение или които живеят в граничен на учебното заведение регион, също получават по-висок късмет за банкет.
 Зам.-кметът на София: Имаме много демократична система за банкет в първи клас Зам.-кметът на София: Имаме много демократична система за банкет в първи клас
Единната система за банкет в първи клас за гард като София няма по какъв начин да удовлетвори всекиго, само че тя се приема на база всеобщата потребност на града, сподели зам...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР