Започва изкърпването на дупките по четири от най-натоварените улици в

...
Започва изкърпването на дупките по четири от най-натоварените улици в
Коментари Харесай

Кърпят дупките в Кърджали

Започва изкърпването на дупките по четири от най-натоварените улици в регионалният град. Това заяви старши специалистът в общинска администрация Кърджали инж. Слави Димитров.

Той посочи, че първата от тях е ул. „ Генерал Владимир Стойчев ”, по която дружно със запълването на секторите с нарушена настилка ще бъде осъществено и частичното й покачване и събаряне на равнището на дъждоприемните шахти.

Поетапно в границите на месец ще бъде осъществена и рехабилитацията на улиците „ Булаир ” до кръстовището на бул. „ Христо Ботев ”, ул. „ Републиканска ” и ул. Мара Михайлова ”. Улиците са включени в първото задание направено от общинските чиновници и връчено тази седмица на компанията реализатор „ Пътстройинжинеринг ”. Тя бе определена след извършена тръжна процедура оповестена през предходната година, а договорът с нея е за период 12 месеца от датата на сключването му и включва поддръжка на улиците в града и слагане на хоризонтална маркировка.

Предстои правенето на идващото задание до компанията реализатор, в което поетапно ще бъдат включвани и изкърпването на прилежащи към булевардите улици в града.

Гаранционният период на осъществяваните действия е една година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР