Започва изграждането на нова система за документи за самоличност у

...
Започва изграждането на нова система за документи за самоличност у
Коментари Харесай

МВР и германски консорциум правят нова система за документи за самоличност

Започва построяването на нова система за документи за идентичност у нас, а за целта МВР подписа контракт за социална поръчка с немски консорциум, излиза наяве от съобщение на уеб страницата на ведомството. Директорът на дирекция „ Български документи за идентичност “ Светлана Ценева изрази убеденост, че в следствие от партньорството страната ни ще има документи на международно равнище.

От немския консорциум обявиха подготвеност да обезпечат на страната ни последващо потомство документи за идентичност. За осъществяване на плана са готови екипи както в Германия, по този начин и в България. Те ще работят в тясно взаимоотношение с екипите на министерството.

Разчитаме, че ще бъдат приложени най-хубавите практики и нововъведения в концепцията, която би трябвало да бъде готова от изпълнителя в границите на 30 дни от подписването. От страна на Министерство на вътрешните работи е направена нужната организация и всички екипи са осведомени със отговорностите и отговорностите си при осъществяване на дейностите, съобщи зам.-министър Моника Димитрова-Бийчър по време на среща с представители на фирмата-изпълнител. Тя акцентира, че дълготрайният план е най-големият и значителен все още и съставлява голяма стъпка напред за България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР