Започва и обследването и разчистването от диворастящи храсти на близо

...
Започва и обследването и разчистването от диворастящи храсти на близо
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 11 януари

Започва и обследването и разчистването от диворастящи шубраци на близо 80 имота в околност Салтанат. Експерти от Общинското дружество „ Управление на планове и озеленяване “ взаимно с ландшафтните архитекти от Дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ ще създадат огледи и ще изготвят мнения за санитарна резитба или изцяло унищожаване на рискови дървета в Морската градина.

Въпросът за мястото на нова постройка на библиотеката следва да бъде издигнат, тъй че да бъде открита най – удачната локация за нея. Темата ще бъде подложена на публично разискване. Тези планове изрази кметът Благомир Коцев в отговор на запитване от Moreto.net.

54-годишен варненец е открит и арестуван през днешния ден по отношение на вандалския акт против бюст-паметника на граф Игнатиев във Варна.

На 3 септември 2022 година, след 19 ч., в ж.к. Вл. Варненчик във Варна татко ремонтирал автомобила си пред блока, а наоколо дребният му наследник карал тротинетка. Борис следил детето. Когато то излязло от полезрението на своя родител го завел в храстите наоколо и направил закононарушенията по отношение на момчето. Когато то се върнало при татко си, той забелязал, че на разстояние от детето му стои Борис. Детето незабавно разказало за случилото се. Родителят подал сигнал на телефон 112, а причинителят бил арестуван на място от екип на полицията.

" За седем дни единствено Господ може ", разяснява един от тях

Целта е новата постройка на Математическата гимназия да бъде подготвена през 2026 година Идеята е дейното ѝ строителство да се случи още идната година. Вече са подписани документите за стартирането на идейния план. Това сподели кметът Благомир Коцев, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Много труд и по-малко свободно време е цената на триумфа зад триумфа на осмокласника от МГ Дамян Накев, който завоюва златен орден на Световната математическа олимпиада в Куала Лумпур.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР