Започва експертна работа на групата от Народното събрание, която ще

...
Започва експертна работа на групата от Народното събрание, която ще
Коментари Харесай

Държавата се опомни! Борисов ще връща заграбеното по време на разбойническата приватизация!

Започва експертна работа на групата от Народното събрание, която ще излезе с предложениепо един от двата формата на изменение в Наказателния Кодекс /НК/. Очакванията са да не се погасява по отминалост закононарушение, обвързвано с бандитската приватизация, да не тече погасителна отминалост или същата да се възобновява, посочи Данаил Кирилов от ГЕРБ. Над тези два формата ще работят специалистите.

Има задоволително предпоставки за нуждата от тази норма, защото е налице публично рисково действие, което следва да бъде преследвано и глобено, с цел да може всички ние да останем с възприятие за правда и за правдивост. Това чувство е значимо тъй като живеем в правова страна и демократична страна.

Благодарение на тази приватизация хора като Николай Банев от село Любимец и Борис Бояджиев от село Балканец, двамата селяндури и грабители, без пукнат лев в джоба, станаха милиардери на гърба на народа, на нашия тил, написа уеб сайтът " Троянпрес ".

Медията напомня, че единият и другият направиха приватизационните фондове „ Св.Никола “ и „ АКБ Форес “. И двата фонда за грабежи ни затрупваха с великодушни обещания през 1996г., а през днешния ден, 20 години по-късно, Николай Банев и Борис Бояджиев са приели, че са притежатели на българската стопанска система, тъй като те имат активи за над 3 милиарда лв..Техните фондове претопиха всички предприятия, които бяха на тяхно послушание, банкрутираха ги и оставиха хората на улицата и без работа като ги принудиха да търсят прехранване в чужбина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР