Започва дезинфекция на наводнените миналата седмица райони в Бургаско. Тя

...
Започва дезинфекция на наводнените миналата седмица райони в Бургаско. Тя
Коментари Харесай

Започва дезинфекция на наводнените райони в Бургаско

Започва стерилизация на наводнените предходната седмица региони в Бургаско. Тя стартира в 8 ч., обезпечили сме четири екипа, сподели за bTV кметът на Бургас Димитър Николов .

Дезинфекция ще се прави във вътрешни пространства, дворове, улици и местата, където сега се изхвърлят отпадъците, би трябвало да бъдат събрани и труповете на животни, посочи Николов.

Възстановителните действия след потопа продължиха с цялостна мощ през почивните дни. Екипите бяха съсредоточени основно върху отводняването, почистването и неотложното възобновяване на развалената инфраструктура.

Работи се по възобновяване на пътя Бургас – Средец, сподели шефът на Бургаска област Вълчо Чолаков . Той благодари на доброволците, които се включиха във възобновяване на наводнените региони.

Издирването на изчезналата жена от Черни връх не дало резултат. Състоянието на мъжа й, който беше откаран в болница с инсулт, се усъвършенства, сподели още регионалният шеф.

Готов е описът със фамилиите, на които община Бургас ще помогне със строителни материали за ремонт на домовете и за нова бяла техника.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР