Започва дело за смъртта на Кирил Маричков! Тръгва разследване. Концертът на

...
Започва дело за смъртта на Кирил Маричков! Тръгва разследване.
Концертът на
Коментари Харесай

Започва дело за смъртта на Кирил Маричков! Тръгва разследване

Започва дело за гибелта на Кирил Маричков! Тръгва следствие.

Концертът на „ Фондацията “ във врачанскoто село Селановци, където трябваше да пее рок легендата Кирил Маричков е трябвало да стартира в 19 часа.

Кирил Маричков падна и умря по-късно по време на подготовката му, тъкмо преди началото. След нещастието мястото беше отцепено от полиция.

„ Загубихме един огромен човек. Кирил Маричков е обвързван с мен от дребен. Неговият вуйчо беше най-хубав другар на татко ми “, изповяда през днешния ден огромен различен музикант – Иван Лечев. Българският артист, музикант и композитор Кирил Маричков умря през вчерашния ден (11 октомври 2024 г.) при случай във врачанското село Селановци по време на подготовка за концерт.

„ На малко казано той просто падна от сцената. Всички си мислим, че получи нещо, тъй като методът, по който падна, беше без никакъв жест на самозапазване – да протегне ръце. Не съм спал цяла нощ да мисля какво можеше да създадем. Всички бяхме в близост, само че за жалост незадоволително близо, с цел да може да го задържим. Той падна от метър и половина височина на лицето си “, описа Лечков, който е бил на мястото по време на случая. По думите му преди рухването Маричков не е давал индикации, че не се усеща добре и посочи, че се е спънал в калъфи на негови принадлежности.

Линейката от Оряхово до Селановци е пристигнала за 7 минути, посочи за Българска телеграфна агенция шефът на Център за незабавна здравна помощ – Враца, доктор Галина Лещарска. Тя добави, че Маричков е умрял по време на реанимационни мероприятия.

„ Ще се работи по досъдебно произвеждане и ще се уточнят всички детайлности “, сподели още Лещарска.

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР