Започва дългоочакваният сериал на bTV Скъпи наследници. Днес от 18

...
Започва дългоочакваният сериал на bTV Скъпи наследници. Днес от 18
Коментари Харесай

Какво ще предложи стартът на Скъпи наследници

Започва дълго чаканият сериал на bTV " Скъпи наследници ".

Днес от 18 часа ще се излъчи премиерният епизод на новия български сериал. Още в първите минути ба сагата от 170 епизод, феновете ще усетим драматизма и многополюсните страсти, които ще ни завадяват от тук нататък.

В самото начало ще се пренесем измежду хубостите на турската планина Арарат, където рисковият състезател Борис Йотов (в ролята Орлин Павлов) едвам не губи живота си , покрит под лавина.

Докато на лекарите се постанова да вземат сложното решение дали да му ампутират ръката , околните му в Бели Вит - татко му Косьо (в ролята Георги Кадурин), майка му Неда (в ролята Виктория Колева) и гаджето му Ана (в ролята Лорина Камбурова), нямат мира поради неизвестността дали Борис е жив.

 Снимка 334107

В последна сметка красивият авантюрист взема решение, че е време да се завърне в родното си село и да се задоми с приятелката си Ани. Той насочва към младото момиче ненадейно предложение за брак. А какъв ли ще е отговорът на Ани?

Междувременно, юрист Перпелиева (в ролята Надя Иванова) хвърля в ужас членовете на семейство Дочеви . Тя ги кани на фиктивен обяд в родния им дом на село от името на дядо им Дочо.

Как по този начин дядото е наел толкоз безценен юрист, откакто е живял непретенциозен живот и каква е тази тайнственост, която ги чака в Бели Вит?

На деспотичната и заядлива Милица (Койна Русева) й се постанова още веднъж да се срещне с " обичания правоприемник " и неин брат Марин (Димитър Бененкин). Неосъществен музикант, който преди време е жертвал кариерата си в името на щерка си и жена си, в този момент той е могъщ и закостенял , държи неговата дума да бъде последна.

 Снимка 334108

Именно наследството от над 1 000 000 евро , което бай Дочо е оставил на " скъпите наследници ", е неговата опция да живее мечтания си живот. Същото обаче важи и за сестра му Милица. Нейната безсъвестност и упоритост прозират под образа на разведена бизнесдама.

Дъщерята на Марин Катерина (в ролята Даяна Ханджиева) също е измежду наследниците. Тя, за разлика от майка си Венета (в ролята Ивана Папазова), няма желание да бъде безгласна стопанка и предана брачна половинка. Вместо това, мечтае да развива като лекар-невролог в Америка.

Дългогодишната половинка на Катерина Румен (Любомир Ковачев) обаче ревнува от триумфа на жена си. Нарцистичният доктор е подготвен на крайни дейности , даже да саботира кариерата на приятелката си, единствено и единствено тя да не замине.



"Любимите " брат и сестра

Огромната сума ще се окаже заветно предпочитание на доста повече персонажи от предстоящото. За да я завоюват обаче, " скъпите наследници " би трябвало да отговорят на едно съвсем непостижимо и многозначително изискване , сложено от умрелия дядо. Началото на историята е от 18 часа по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР