Започва да тече последният срок, от който България може да

...
Започва да тече последният срок, от който България може да
Коментари Харесай

"Страхът се усеща": Костадинов поиска достойни мъже да се борят с васална България

Започва да тече последният период, от който България може да се оттласне от дъното. Нуждаем се от нови водачи и почтени мъже. България има потребност от хора, които пазят националния интерес. България има своята имунна система, безстрашни синове и дъщери. Намерих непримирими хора и ги поведох ", това сподели от парламентарната естрада водачът на дебютиращата партия " Възраждане " Костадин Костадинов. За контрастност той уточни " кукловоди на национално изменничество в тази зала и отвън нея, които продават страната за жълти стотинки ".

" Много от вас дължат столовете си на боязън, дотолкоз, че страхът в тази зала може да се усети. Страхът, който споделя не желая да изгубя поминъка си, бизнеса си. Стъпвате върху боязън. Не може постоянно да се лъже, краде и изнудва ", сподели Костадинов.

След това той стартира изброяването на всевъзможни групи хора, които партията съставлява - грижещи се за непознатите майки надалеч от своите, чистещи непознати домове, до момента в който техните пустеят, родители на децата, затворени в домовете си трета поредна образователна година, българите от Северна Македония, Западните околности и редица други области.

" Ние сме тези, които бяха ограбвани последните 32 години ", заключи Костадинов. Определи 13-те депутати от партията като възрожденци, които не желаят България да е васална територия. Повтори и позицията на " Възраждане " против маските и имунизациите, предпазващи от COVID-19, както и против Зелената договорка, утвърждението на Истанбулската спогодба, непознатите военни бази. Единственото със знак " за " е довършването на АЕЦ " Белене ".

Костадинов заключи, че за доста от присъстващите в залата е срамно да са българи. " За предателите на родината краят е постоянно срамен. Няма да отстъпя за българските национални ползи. България заслужава положително ръководство. Не желая повече да виждам съсипия ", сподели той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР