започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият

...
започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият
Коментари Харесай

A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE

започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият модел на китайския производител, който към този момент е част от портфолиото на телекома, е. Устройствата на компанията обичайно се нареждат в бюджетния ценови клас, предлагайки композиция от първокачествен външен тип и положителни механически характерности на по-достъпна цена спрямо други марки.  
не изневерява на тази философия и предлага моден външен тип. Смартфонът има необятен, 6,82-инчов екран, който заема съвсем цялата предна страна. Селфи камерата е вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана, а главната камера - с 4-те си обектива – е ситуирана отвесно в горния ляв ъгъл на гърба. За момента моделът се предлага само в изтънчено черно.  
 Потребителите на А1 Wallet към този момент могат да зареждат цифровия си портфейл и през Cashterminal Потребителите на А1 Wallet към този момент могат да зареждат цифровия си портфейл и през Cashterminal
Вече има нов метод за зареждане на цифровия портфейл А1 Wallet. От 15 март потребителите на приложението могат да го създадат и с пар...
Макар това да не е устройство, основано тъкмо за фенове на фотографията, неговите камери се показват повече от приемливо, даже и при слаба осветеност. Причината за това е, че главният 16-мегапикселов датчик е подсилен от три други, разпределени по правилото 5 + 2 + 2 МP. 8-мегапикселовата селфи камера пък е конкурентна на много устройства от по-високия ценови клас.  

Това, което остава прикрито от погледите на потребителите, също заслужава повече внимание. е екипиран с мощна батерия с потенциал от 5 000 mAh. Тестове на устройството от производителя демонстрират, че това се равнява на почти 17 часа гледане на видео, 60 часа слушане на музика или 16 часа сърфиране в 4G мрежа. С други думи – даже и при усилена приложимост, този смарт телефон би трябвало да издържи 2 дни с едно зареждане. Клиентите, поръчали модела от, ще открият в комплекта и външна батерия ttec, също с потенциал от 5000 mAh, която може да го зареди изцяло.  
Процесорът на е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 460. В композиция с 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, той може да се оправи безпроблемно с всички приложения и ежедневни задания. Ако паметта на устройството свърши, елементарно могат да се прибавят до 256 GB благодарение на MicroSD карта. Има и слот за втора SIM-карта, което е друго съществено преимущество.
бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1 " alt= " 10 000 MВ
бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1 " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/03/15/0161786001615813018_1570484_144x110.webp " > 10 000 MВ бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1
А1 разгласи началото на нова промоционална акция от 15 март, този път ориентирана към потребителите, които употребяват предплатените услуги...
Цените на TCL 20 SE стартират от 7,50 лв. на месец при закупуване на погашение с тарифен проект. Ако платите за него в брой, цената му ще бъде 129,99 лв., в композиция със същия тарифен проект. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР