Започва да прави подкаст с провокативното заглавие Се*са като божествено

...
Започва да прави подкаст с провокативното заглавие Се*са като божествено
Коментари Харесай

Елен Колева стана конкуренция на Кобилкина

Започва да прави подкаст с провокативното заглавие „ Се*са като божествено проявяване “. Тук е моментът да отбележим, че неверното членуване е употребявано от актрисата, която отбелязва в обществените мрежи новото си начинание. То ще бъде поредност, посредством която брюнетката ще си партнира с известния в средите Атанас Велев, който е с много почитатели във виртуалното пространство. Както сами се досещате, всичко ще се случва в интернет.

 

Припомняме, че той към този момент прави подкаст с друга известна звезда в предишното – ексадреналинката Жана, а в този момент ще работи с Елен. Тя неотдавна е гостувала на Атанас и Жана, с цел да опише за „ космоенергетиката “ – нещо, за което се твърди, че е енергиен способ за лекуване. Макар да се занимавала с тази процедура от 2011 година, тя разтръби за нея едвам по време на пандемията, когато хората се чудеха по какъв начин да се предпазят и с какво да се лекуват.

 

Предполага се, че ползата към тази тематика към този момент е намалял и заради тази причина брюнетката се обръща към тематиката, която постоянно се продава – се*сът. В серия излъчвания тя ще изяснява за божественото му проявяване. За момента не е сяно какво тъкмо има поради, само че евентуално ще се обясни, в случай че се гледат серийките й с Атанас. И тук е моментът да отбележим, че това няма да може да се случва гратис, а ще е нужен абонамент. Колева отбелязва, че абонаментът е алегоричен.

 

Като цяло подобен тип поредици в мрежата са налични без пари, само че явно тя се мисли за нещо по-специално и за нейните ще би трябвало да се заплаща. На този стадий не е ясна цената, явно тя ще бъде обявена единствено на искащите да станат нейни клиенти.

 

Припомняме, че тя последователно сменя освен специалността, а и името си. Напоследък все по-често се показва с новия си псевдоним Елена Калевска. Всъщност същинското й име е Елена, само че го сменя, когато взема решение да става звезда. Откакто реши да се насочи към Космоса и божествените проявления, още веднъж стана Елена, само че пък с нова фамилия. Твърди, че това име й било обещано свише.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР