Започва четвърта седмица на играта FPL Fantasy Manager, в която

...
Започва четвърта седмица на играта FPL Fantasy Manager, в която
Коментари Харесай

Стани виртуален мениджър на твой отбор в Българското първенство и участвай безплатно за 500 лв. седмична награда

Започва четвърта седмица на играта FPL Fantasy Manager, в която ТИ си мениджърът на тима, ТИ селектираш играчите и ТИ участваш в надпреварата с награден фонд 500лв.

Какво е належащо да направиш? Абсолютно гратис е и единствено след 3 стъпки си в играта за премията!'

Стъпка 1: играта FPL Fantasy Manager може да свалиш гратис и непосредствено с клик през google play, appstore или да играеш през уеб страницата fplfm.bg.

Стъпка 2: регистрирай се с твой профил.

Стъпка 3: с цел да участваш в безплатния шампионат с 500лв премия просто се регистрирай в Palms Bet от тук и избери Палмс Лига. Състезавай се против други български мениджъри, като със знанията и уменията си можеш да натриеш носа на твоите другари!

Кръг 24 стартира с мача Черно Море – Царско Село в петък (06.03) от 17:30, можеш да направиш твоя тим до 1 час преди мача! Лесно е! Дори към момента да не си играл FPL Fantasy Manager, видеото от 1 минута ще ти даде цялата нужна информация!

FPL Fantasy Manager е артикул на ffstars, компанията която има за цел да трансформира занимателните и забавни игри в всекидневие за българските почитатели! А тези от вас, които считат, че са по-добри и с повече познания от останалите ще имат опция да печелят действителни средства, до момента в който се забавляват с обичания си спорт! В групите на ffstars за британското и българското състезание надлежно можеш да се присъединиш с 1 клик тук и тук.

Успех на всички фентъзи футбол фанатици!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР