Започнете да се променяте.Ричард Прингъл бил горд баща, който, за

...
Започнете да се променяте.Ричард Прингъл бил горд баща, който, за
Коментари Харесай

Когато синът ми почина, аз написах тези 10 правила

 баща-и-син

Започнете да се променяте.

Ричард Прингъл бил горделив татко, който, за жалост, изгубил 3-годишния си наследник Хюи, поради мозъчен кръвоизлив.

Година след гибелта бащата споделил във фейсбук десетте най-важни неща, който той схванал откакто изгубил сина си.

Този пост не оставил никого безучастен. Хиляди консуматори споделили обявата.

1.Няма прекалено много обич

2. Имате премного време. Отделете най-малко минута на детето, поиграйте си с него. Нищо не може да бъде по-важно от това.

3. Правете колкото се може повече фотоси, селфита, снимайте видеа с детето. Никога не знаете – може това миг да ви бъде последният.

4. Не е нужно да се откупвате от децата с пари и дарове. Не харчете пари, а повече време за взаимни занимания: къпете се в морето, ходете на походи, скачайте на батут.

5. Пейте дружно. Ние с Хюи пеехме обичаните ни песни в колата, на разходка, у дома. Това са най-запомнящите се моменти с него.

6. Ценете елементарните моменти, прекарани дружно. Съвместните вечери, четенето на приказки, лежането на дивана – това са простичките неща, които ще ви липсват най-вече от всичко.

7. Когато се сбогувате, постоянно целувайте околните си. Може би това е последното, което вършиме за тях.

8. Умейте да се забавлявате. Каквото и да вършиме – разхождате, ходите из магазините, возите се в колата – не забравяйте да се шегувате за това, да се смеете. Не се опасявайте да изглеждате неуместно.

9. Записвайте си какво е направило детето ви смешно, извънредно или за първи път. Тези мемоари ще ви стоплят в старостта.

10. Ако можете да целунете децата си през нощта, да ги закарате на учебно заведение, да видите дипломирането им, сватбата – значи сте най-щастливият човек на света. Не го забравяйте.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР