Започнато е разследване на смъртта на опитен пилот, след като

...
Започнато е разследване на смъртта на опитен пилот, след като
Коментари Харесай

„Опитният“ пилот, 26, с две деца загина при мистериозна самолетна катастрофа

Започнато е следствие на гибелта на умел водач, откакто самолетът му ненадейно се разруши във плантация - обърквайки проверяващите.

26-годишният Джевани Газал да Силва се заклещи измежду останките, откакто самолетът падна на към 4 километра от Ипиранга до Норте, Бразилия. Спешни екипи, в това число пожарникари, бяха извикани към бедствието във вторник. Успели да го извадят от дребния аероплан, само че той към този момент бил мъртъв.

Бащата на две деца от Ипиранга до Норте тъжно напуща със брачната половинка си Лариса и двамата си сина, на четири и една година. Той беше положен в родния си град на идващия ден. Бизнесменът е бил съучастник във компания за авиационно напръскване и е притежател на селскостопанския аероплан.

Съобщава се също, че е работил като търговски водач. Причината за злополуката остава незнайна, защото той е умел водач с настоящи лицензи. Той мечтаел да стане бизнесмен в бранша на селскостопанската авиация, съгласно негови сътрудници. Сенипа, бразилската организация за р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР