Започнало ли е разследване срещу може би най-известния български букмейкър

...
Започнало ли е разследване срещу може би най-известния български букмейкър
Коментари Харесай

ДАНС разследва Efbet, твърдят няколко сайта

Започнало ли е следствие против може би най-известния български букмейкър Efbet поради нарушавания по Закона за хазарта и Закона за ограничение на заплащанията в брой? Този въпрос излезе на дневен ред след оповестена информация в няколко уеб страницата.
Първоизточник на обществената информация наподобява е уеб сайтът Wowmedia, който очевидно няма оповестени контакти за връзка. В материала се твърди, че още на 4 октомври сътрудници на ДАНС са влизали в централния офис на Efbet на столичния бул. " Джеймс Баучер ", като били тествани и " други местоположения ". Агентите влезнали поради информация на партньорски служби от Европа, че Боян и Цветомир Найденови може да са забъркани в пране на пари, споделя WowMedia. Двамата са синове на Стефан Найденов, а тримата са част от ръководството на компанията.


Информацията за хипотетичната акция излиза още в уеб страниците " Афера " и big5.
Actualno.com потърси удостоверение от Efbet и от ДАНС дали това е истина. Административният шеф на Efbet изрично съобщи, че такова нещо няма. От ДАНС също бяха сбити – нито удостоверяваме, нито отхвърляме. " Когато има някакви резултати, те се рапортуват на прокуратурата, която по-късно дава информация ", споделиха от пресслужбата на ДАНС. До момента прокуратурата публично не е разгласила информация по случая, а представителят ѝ Румяна Арнаудова към този момент не дава отговор на телефона си.
Заглавна фотография: Архив

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР