Започнало е разследване за убийство, след като жена загина, а

...
Започнало е разследване за убийство, след като жена загина, а
Коментари Харесай

Стрелба в заведение близо до Ливърпул: Жена е убита, няколко души са ранени

Започнало е следствие за ликвидиране , откакто жена почина, а няколко души са били ранени при случай със пукотевица покрай Ливърпул , оповестиха от английската полиция, съобщи ДПА.

Мърсисайдската полиция заяви, че чиновниците са били извикани в гостилница " Лайтхаус " в Уолъси Вилидж м алко преди среднощ в събота след известия за изстрели.

Млада жена е била откарана в болница с огнестрелна рана и по-късно е умряла, оповестиха от полицията.
 
One woman dead and three injured in Christmas Eve shooting in Liverpool, England
— Austin Frisch (@FrischReport)

Трима мъже също са били откарани в болница с огнестрелни рани. При случая са били ранени и други хора, осведоми полицията.

Детектив Дейвид МакКогрийн съобщи: " Разследването е в доста ранен стадий, става дума за в действителност фрапантен и отблъскващ случай, който се е случи л тъкмо преди Коледа в оживено заведение, цялостно с младежи . “

Той добави, че на мястото на случая се намират полицейски екипи, които проверяват какво тъкмо се е случило.

" Една жена е изгубила трагично живота си на Коледа, до момента в който няколко души се лекуват в болница и нашите мисли и съболезнования са със фамилията на жертвата “, добави детективът.

Той прикани всеки, който през вчерашния ден е бил в гостилницата и е станал очевидец на случая или има мобилен телефон или записи от камери за видеонаблюдение на случилото се, да се свърже с полицията, защото може да разполага с информация, която е от значително значение за следствието.

" Смятаме, че стрелецът е напуснал паркинга на кръчмата с мрачен автомобил - евентуално мрачен мерцедес , малко след стрелбата и доста желаеме да чуем от всеки, който е видял това, да се свърже с нас неотложно. "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР