Започнало е разследване за изнасилване срещу защитника на Пари Сен

...
Започнало е разследване за изнасилване срещу защитника на Пари Сен
Коментари Харесай

Звезда на ПСЖ е разследван за изнасилване!

Започнало е следствие за обезчестяване против бранителя на Пари Сен Жермен - Ашраф Хакими. Френското издание " Le Parisien " заяви, че полицията подозира играчът на парижани, че е направил действието станало преди два дни в региона на Булон. 24-годишно момиче е дало показания в полицията, без обаче да подаде публична тъжба за полово принуждение.

Според изтеклата информация на 25 февруари, събота вечер, момичето било извикано в дома на футболиста от самия него. Тогава Хакими почнал да я целува по устните и гърдите, събличал облеклата й и направил други неща макар нежеланието. В резултат на това тя съумя да отблъсне играча с крайник и да изпрати SMS на другар, който взе момичето с кола.

Данните за случая се появиха в навечерието на церемонията по раздаването на премиите FIFA The Best в Париж. На нея Хакими бе включен в идеалния състав на интернационалната футболна асоциация ФИФА за 2022 година Заради феноменалните му изяви по време на Мондиал 2022, които водиха родното му Мароко до 4-ото място в Мароко и трансфораха неговия народен тим в първата африканска страна, минала етапа на 1/4-финалите.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР