Започнали сте да кашляте? Не изпадайте в паника! Опитайте да

...
Започнали сте да кашляте? Не изпадайте в паника! Опитайте да
Коментари Харесай

Продрах се да кашлям месеци наред! Но после открих „Бабина рецепта“, която лекува ефикасно както остър, така и хроничен бронхит

Започнали сте да кашляте? Не изпадайте в суматоха! Опитайте да се диагностицирате първо сами, съгласно признаците на мъчещата ви кашлица и характера на отделящите се храчки! Така вероятно ще избегнете лекарски обзор, прибягвайки до „ националната медицина “! Продължителната кашлица е несъмнено напътствие, че бронхите и допустимо обвързваните с тях бели дробове са наранени от инфекциозен развой. Но за това какъв е неговият извършител може да съдите и без да ходите на доктор – по типа на храчките, които отделяте. Ако те са в неголямо количество и транспарантни, то инфекцията е на вирусна основа; в случай че количеството им е доста, а цветът – сред зеленикав и жълтеникав – това е напътствие за бактериална или вирусно-бактериална зараза, при които вероятните затруднения се попречват посредством вдишване на антибиотици.

Последното несъмнено изисква лекарска консултация, с цел да се дефинира ефикасният за дадения случай антибиотик. С цел да ускорите оздравителния развой, по-долу ви предлагаме едно средство за ефикасно отхрачване: смесете 2 с.л. чист зехтин, 2 с.л. прясно изстискан сок от лимон, 1 с.л. домакински пчелен мед и 2 с.л. вода (по опция изворна). Получената добре разбъркана примес разделете на половина и частите изпивайте заран и вечер! Отхрачването би трябвало мощно да намалее още след третия ден, само че с цел да се избегне заплахата от така наречен продължителен бронхит, при който суха или влажна кашлица, съпроводена с обособяване на храчки, се демонстрират настойчиво освен до края на първите три седмици (както е при остро зародилия бронхит), а в течение на две поредни години – в интервал от цели три мъчителни месеца, то е добре да прибегнете до естествени лечителни средства!

Ето по какъв начин се приготовлява така наречен „ бабина рецепта “: Сваряват се 250 мл прясно мляко и се оставят да се охладят до известна степен. След това към млякото се прибавят по 1 с.л. краве масло и домашен  пчелен мед. След грижливо безредие се прибавят и ¼ ч.л. сода за самун, както и един жълтък. Отново следва грижливо безредие и чудотворният лек е подготвен! За да се получи осезателен резултат се приема преди лягане в продължение на пет дни. Така ще кажете „ довиждане “ на хроничния бронхит с неговата продължителната периодическа зараждаща кашлица!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР