Започнала е работа по ново риалити за запознанства, което е

...
Започнала е работа по ново риалити за запознанства, което е
Коментари Харесай

„Има ли още секс в града?“

Започнала е работа по ново риалити за запознанства, което е въодушевено от книгата „ Сексът и градът “ на Кандис Бушнел. Творбата ѝ е в основата на едноименния сериал на HBO.
Прочетете още
Новото риалити ще носи името „ Има ли към момента секс в града “ и ще проследява любовната смяна на четири приятелки в 50-те си години, които са решили да заменят забързания градски живот с „ химера за запознанства “.

„ Те ще живеят дружно в комфортен недодялан палат, където във всеки епизод ще могат да избират сред друга група мъже. Там те ще бъдат ухажвани от по-млади, по-възрастни мъже, от богаташи. Ще могат да флиртуват даже с мъжа на фантазиите си. Кой обаче ще открадне сърцата им в края и ще съумеят ли нашите дами да върнат секса в града? “, разкриват част от сюжета уредниците от Bunim/Murray.

" Жените на петдесет и повече години са най-горещата нова демографска група за запознанства “, споделя Бушнел в изказване, като прибавя, че шоуто ще търси отговори, които самата тя желае да получи.

" През десетилетията съм се срещала с мъже на всякаква възраст и съм толкоз разчувствана, че ще работя по предаване, което съчетава пристрастеността ми към връзките с опцията да оказа помощ на дами като мен да се ориентират в любовта ", споделя още американската журналистка и писателка.

Президентът на Bunim/Murray, Джули Пици, също не крие ентусиазма си от бъдещото риалити, като назовава опитът на Бушнел „ невероятна насочна точка за един вълнуващ опит. "

Известна като същинската Кари Брадшоу, Бушнел измисля героинята като алтер-его, до момента в който написа романа си през 1996 година Книгата въодушевява известния едноименен сериал на HBO „ Сексът и градът “, както и в продължението му " Просто ей по този начин ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР