Започнал е своята дейност като младши научен сътрудник и е

...
Започнал е своята дейност като младши научен сътрудник и е
Коментари Харесай

Проф. Неумивайкин: Правете Си Жива Вода На Котлона И Няма Да Боледувате!

Започнал е своята активност като младши теоретичен помощник и е стигнал до шеф на отдела за създаване на системи за оказване на здравна помощ на космонавти по време на полети с друга дълготрайност. Като началник на стратегии по запазване на здравето на руските космонавти докторът на медицинските науки, професорът, лауреатът на държавни награди в някогашния Съюз на съветските социалистически републики Иван Неумивакин е имал разрешение да притегля на работа най-хубавите лекари и учени, написа лечители.бг. Той е усвоил от тях цялата мощ на актуалната медицина и я е обогатил със своите изобретения и визии.

Проф. Неунивайкин, по какъв начин създадохте неповторима система на излекуване, с помощта на която повече от половин век съветските космонавти не боледуват?

- Отначало аз бях задължен първо да дефинира къде се намира границата сред здравето и заболяването, за какво човек стартира да боледува? Второто, което ме интересуваше, беше може ли да се употребява в открития космос нещо от арсенала на средствата на формалната медицина. Оказа се, че нищо от него не може да се употребява там. В моята докторска дисертация има 40 авторски свидетелства за изобретения. Те се явяват предпочитани и през днешния ден.

След като напуснах сферата на космонавтиката, аз се пробвах да внедря в системата на опазването на здравето всичко, което бях изобретил за изискванията в космоса, само че се натъкнах на гневна опозиция. Оказва се, че моите разработки „ подриват престижа на родната просвета “. Това е главната причина, коят води до боледуване на актуалния човек.

- С какво се сблъскахте в формалната медицина?

- Тя предлага да се храним с първо, второ, трето. Но ние с вас представляваме енергийна система, жива машина. Вътре в нас има „ конвейер “, а устата е самобитна мелачна система. Ние би трябвало не да преглъщаме храната, а да я сдъвкваме усърдно, на практика да я „ пием “. В това време „ компютърът “ – основният мозък – открива: самун, каша, парче месо. И насочва команда към стомаха: за месото е нужна по-концентрирана солна киселина, а за хляба и кашата – по-мъничко.

Да кажем, че вие сте преглътнали храната, без да я сдъвчете задоволително. В стомаха тя бива обработена едва-едва и незадълбочено от стомашния сок (солната киселина), която не може да проникне надълбоко във вътрешността. Но най-страшното е, че през това време киселината, която се е отделила в задоволително количество за преработката на същото това парче месо, се разтваря във водата, която пиете по време на вашето хранително угощение. По този метод вие намалявате концентрацията на киселината и в последна сметка храната не може да се разгради. Всичко, което вие сте погълнали, се трансформира в „ боклук “ – непреработени артикули в обмяната на веществата.

Днес ние гълтаме четири-пет пъти повече храна, в сравнение с ни е нужно да поддържаме здравето си положително. Останалата „ непотребна “ храна се трансформира в предстоящ материал за работа на лекарите, в начало на вашето заболяване. Не тъкмо през днешния ден, само че на следващия ден ще се случи.

- В този смисъл вие оферирате да пием по-малко течности?

- Не, да пием вода с внимание. Работата е в това, че водата идва в клетката единствено в чист тип. Именно такава чиста вода е належащо да се пие към два литра на ден. Силно минерализираните води, газираните питиета – това са рискови артикули. Клетката се усеща длъжна да ги прочисти. Кафето и чаят дават кратковременен прилив на сила, само че това единствено задълбочава дефицита на вода. Такива питиета не могат да бъдат модифицирани.

„ Замърсената “ вода навлиза в клетката и вместо последната да получи сила, тя би трябвало да отдаде запас за очистването на течността. „ Боклукът “ се натрупва, а вода не доближава. Оттам идва и неналичието на сила у индивида. Мисля, че ви стана ясно за какво в клетките се натрупва „ отпадък “ (шлака, токсини). И няма значение в какво се показва приемът на „ нечисти “ течности – атеросклероза, хипертония, аритмия. Каквото ви е комфортно. Основната причина за големия брой болести е явна. Оздравяването назовават „ безнадеждно “.

- В това число рака и СПИН?

- Смятам, че такива болести няма.

- Как по този начин няма?!?

- Има положения, свързани със замърсяването на организма, с натрупването на шлака в него. В подобен организъм клетките стартират да живеят в действителност в гнилостна, безкислородна среда. Затова те мутират, трансформират се в онкомаркери. Ракови кафези има във всеки организъм, единствено че у здравия човек те разрушават имунитета. А когато организмът е отслабен, тези кафези стартират бурно да се развъждат. По принцип те са ни нужни – за това, че организмът да помни: положителното и злото участват постоянно паралелно. Но положителното не би трябвало да разрешава на злото да се популяризира. А в случай че вие сами потискате положителното – за сметка на напрежението, неправилното хранене, незадоволително отмора и така нататък? Доброто си отива, а мястото му се заема от неприятното.

Ние създадохме възстановителен център, в който за три седмици – без медикаменти – очистваме вътрешната среда на организма. И човек се отървава, да речем, от високото кръвно налягане – същото това, което в кардиологичния кабинет са му споделили, че не могат да смъкват. Да, не могат! А ние просто вършим уборка на организма, почистваме го от насъбраната нечистотия.

- По какъв метод?

- За сметка на полугладното битие. Със специфични билкови отвари за почистване на кръвта, черния дроб, бъбреците, задстомашната жлеза. Със специфична система, която разрешава два дни да погладувате и да пиете тези билки.

- Във вашия център лекувате сполучливо склероза, Паркинсон и други болести, които е признато да се считат за нелечими…

- Да, след три-шест месеца болните, които са били на легло, към този момент вървят на пазар, обслужват се сами. А тайната е простичка: те са наситили своите кафези с чиста вода, която по-рано не им е достигала пагубно.

Лекарите напълно не обръщат внимание на това, че водата е най-хубавият електролит. Тя е сила. Без нея не могат да работят митохондриите – своего рода хидроелектростанции, снабдяващи клетката с сила. И първият орган, който страда от отсъствието на водата, е основният мозък. Оттук произтичат раздразнението, главоболието, мигрената, бързата уморяемост, неприятната успеваемост.

Днес аз декларирам публично – от моя позиция диагноза НЯМА. Ракът и СПИН-ът – това са положения, следствия, а не причина.

Ако човек е убеден, че ракът е краткотрайно положение, той може да се избави от него. За тази цел той би трябвало да преразгледа всичко – че е водил неприятен метод на живот, да се разкае за грешките си, да изиска амнистия от хора, които е обидил. А по-късно би трябвало да настрои своето схващане на команда излекуване. Именно тази конфигурация побеждава всички болестотворни фактори.
Излекувайте себе си сами!

- Хората се удивяват, когато им казвате, че сърцето… не е в гърдите.

- Сърдечният мускул е един мотор за изпомпване на течност, а същинското сърце се намира под пъпа…

- Но по какъв начин по този начин?!

- Да речем, че възрастният човек има растеж 150-180 сантиметра. Под влияние на тежестта и земното притегляне течността в организма пада надолу, само че тя би трябвало да се издигне и нагоре. Това вършат мускулите, в които се намират кръвоносните съдове. Те са самобитни помпи, които посредством своето редуциране изтласкват кръвта нагоре. И в случай че „ стопанинът “ на тялото не се занимава с тях – не спортува, не тренира мускулите на тялото и краката си – той получава „ в компенсация “ атеросклероза, варикоза, трофически разстройства.

На фона на замърсяването, което се намира в организма, кръвта се сгъстява. Сърцето има потребност да поставя повече старания за изтласкане на тази гъста кръв. Отначалото поражда хипертрофия на лявата сърдечна камера, по-късно стартират разнообразни типове аритмия, а „ черешката на тортата “ е инфаркт или инсулт.

Сърцето няма задоволително сили да работи вместо отслабналите мускули, които са длъжни да изтласкват кръвта.

Какъв е изводът: сърцето би трябвало да работи с „ добра “ кръв, не сгъстена, а преносима, цялостна с вода. Но по какъв начин да се сдобием с такава кръв никой съвсем не учи хората. Не са доста тези, които знаят, че водата би трябвало да се пие 10-15 минути преди хранене – една до две чаши. По този метод тя минава свободна през стомаха и се събира в зоната на дванадесетопръстното черво – там, където се образува алкалността. В резултат на такава приложимост водата не се окислява в стомаха, а се алкализира.

- Това значи, че не трябва да използваме обичайните компоти, кафе, чай, опаковани сокове (има се поради растението чай)?

- Забравете за тях! Може единствено да изплакнете устата си с вода след хранене. И час-два след използуване на месо не яжте и не пийте нищо! Това е належащо, с цел да може стомашният сок да преработи, да „ разгради “ месото. Понеже човешкият организъм е зависим на периодическата таблица на Менделеев, човек е задължен деликатно и грижливо да попълня нужните и нужни химични детайли.

Простичко е. Ако стомахът ви е празен, употребявайте чиста вода колкото щете. Ако сте пили вода, половин час не яжте нищо. Известно време след хранене не пийте нищо. След това – поемайте вода колкото имате потребност. А когато ви „ зачегърта под лъжичката “ – яжте.

У нас, когато стане време за обяд, всички служащи и служещи отиват да се хранят. Не би трябвало обаче да ядете, в случай че не сте гладни! Трябва да дадете време на организма да си отдъхне, изключително в случай че храната, която сте поели на закуска, е останала непреработена. Ако изсипете върху непреработената храна още от горната страна, остарялата стартира да гние. Оттук произлизат всички отрицателни последици. Това е съществена причина за съществени болести – преяждането.

И по този начин, пийте вода непрестанно. Водата – това е храна, тъй като три-четвърти от човешкия организъм се състои от нея. За едно денонощие би трябвало да поемете 1.5-2 л чиста вода. Всички останали течности не са здравословни.

Наблюдавайте някои хора след 60-70-годишна възраст. Когато те стартират да одобряват към два литра чиста вода на денонощие, бръчките им се заглаждат, а чревният тракт стартира да работи добре.
Клетката се къпе във водата. Водата е основата на нейния живот. Затова пийте вода – задоволително и нагъсто. И единствено чиста вода.

- А от кое място да вземем такава?

- Чистата вода не е тази, която се продава. Бутилираната вода е киселинна. Нейното РН е 6.5-7. Как да си създадем фактически чиста вода?

В московския тръбопровод водата е естествена. Налейте вода в кана или бутилка от вечерта и до сутринта хлорът в нея ще се е отделил, а тя ще се е утаила. Утайка заран има безусловно, въпреки и да не е видна с просто око.

Внимателно отлейте примерно 2/3 от размера на водата, без да я разклащате. Сложете я в съд на котлона и кипнете, само че не до цялостно шупване, а до положение на дребни мехурчета. Това е по този начин нареченото „ студено шупване “, който резервира структурата на водата в течение на едно денонощие.

Именно такава вода е нужна на клетките. Те към този момент няма да губят сила за нейното ликвидиране. Това е в действителност „ жива вода “, която възстановява човешкото здраве.

- Разкажете, апелирам ви, по кое време би трябвало да се храним, с цел да бъдем в положително здраве…

- Работата е там, че в случай че вие се храните след седем часа вечерта, в никакъв случай няма да сте здрави. Инсулинът, отделян от задстомашната жлеза в 19:00 часа, преработва храната в продължение на два часа. Ако сте яли нещо сладко, инсулинът не разрешава да се увеличи равнището на кръвната захар по-високо от нормата.

Когато стане 21:00 часа, задстомашната жлеза би трябвало да влезе в режим на покой дружно със стомаха – в същото време би трябвало да са свободни от храна. Тогава те предават щафетата на епифизната жлеза, която стартира да създава мелатонин – хормон на растежа, който се отделя до 23:00 ч. Така го е измислило Премъдрото Творение.

Въобще Висшето начало лежи в основата на Вселената, на всички феномени, които се случват в нея. То се явява главно и в човешката реалност. Или би трябвало да бъде такова. Но ние сме извратили висшите закони, съсредоточили сме върху материалното, забравяйки за духовното. Но в случай че Бог го няма в душите ни, тогава се получава, че ние можем да грабим от живота всичко, което е допустимо, без да даваме нещо в подмяна. Ето за какво е зародила тази необуздана вакханалия, която следим през днешния ден в обкръжаващия ни живот.

- Какво би трябвало да се направи, с цел да се промени обкръжаващия ни обезсърчителен и леден свят, неподластен на поривите на душата?

- Вие ми задавате хлапашки въпрос, само че в него е прикрит бездънен смисъл. Отговорът на този въпрос е бил прочут още преди хиляди години – не прави на другите това, което не искаш да ти създадат на теб! Знай, че ти се явяваш парченце от това цяло, което се намира към теб. Едното зависи от другото. Направил си зло някому – значи си направил неприятно преди всичко на самия себе си. Унищожавайки обкръжаващите със своите мисли и дейности, ти разрушаваш самия себе си, своята духовна и нравствена основа. А „ развалената “ душа неизбежно води до заболявания в тялото, до преждевременна гибел. Да избегнеш това може единствено по един метод – престани да вредиш на хората към теб, започни да твориш добрини, сложи духовността като основното в твоя живот, а не материалното. Живей съгласно повелите на Премъдрото Творение (10-те Божи заповеди).

- Иван Павлович, вашата методика за лекуване с ултравиолетови лъчи разрешава на хората да се избавят от химическите препарати, дейно да се лекуват растения и животни, да се получават екологично чисти месо и мляко, плодове и зеленчуци, други артикули. Но за какво тази избавителна система, минала през толкоз сполучливи тествания, не се ползва на никое място?! Не е ли това удостоверение на библейската истина – никой не е станал оракул в личната си страна…?

- За страдание е тъкмо по този начин. Десетки години работих в региона на космонавтиката и не можех да се занимавам със опазване на здравето. Затова се надявах, че моите медицински разработки ще бъдат внедрени от здравомислещи хора. И фактически, след извършените тествания беше получено позволение от Министерство на здравеопазването на Съюз на съветските социалистически републики за тяхното въвеждане в здравната система. Но Съветският съюз се разпадна скоро и здравното министерство изиска същите тези тествания да се проведат под егидата на Руската федерация, тъй като резултатите, получени в институциите на някогашния Съветски съюз, към този момент, видите ли, били недействителни. Това е нонсенс (пълна нелепост и липса на логика)!
Аз към този момент бях излязъл в пенсия и нямах към този момент нито сили, нито финансови средства за сходна активност. А и никой не искаше да ми оказва помощ. Тогава разбрах, че моите разработки подриват съществуващите способи и средства за лекуване на хора, животни, растения, почви, които в действителност ги разболяват, само че по тази причина пък пълнят джобовете на производителите на медикаменти, препарати за растителна отбрана и прочие химия.

- Какво оферирате на медицината, Иван Павлович?

- Широко да се внедри моята оздравителна система. Това да стане в огромните градове, където има развито здравно обслужване. В своята същина то дава прекомерно слаби позитивни резултати и там може да се опита тази система. Създаден е стандартизиран план, който разрешава на един основен доктор и неговите сътрудници в районна болница или в отдалечените кътчета на Русия в течение на три седмици да ИЗЛЕКУВАТ 25-30 души. Не са нужни никакви томографи, никакво комплицирано съоръжение. Необходими са нормални методики, които да се употребяват от лекарите за освобождение на хората от лекарствена взаимозависимост.
Моето предложение срещна схващане на най-високо равнище в Държавната дума (парламента на Русия). Но когато стана дума за реализирането на плана, ведомствата, отговарящи за здравето на съветските жители, не откриха парите, нужни за организирането на сходни оздравителни центрове. И цялата тази моя екологична система за излекуване на индивида, животните, растенията, Земята се оказа „ никому ненужна “…
Неотдавна един представител на властта съобщи, че дребните градове са неперспективни – те би трябвало да се обединят с мегаполисите. Реализацията на сходен план би унищожила до основи Русия. Откъде може да стартира възраждането ли?

Възраждането ще стартира от Земята, от знанието за природата, от любовта към всяко живо създание, от желанието да съхраним всичко това за бъдещите ни потомци. На земята би трябвало да се раждат такива хора, които да възвеличават Русия. Именно отсам би трябвало да произлиза здравето, а не от огромните градове, жителите на които и разбиране нямат от кое място иде хляба им…

- Но белким няма никаква вяра за внедряването на вашите разработки, които разрешават да се почисти Земята и оттова да се реализира излекуване на всичко живо?

- За благополучие наскоро от нея се поинтересуваха от Беларус. Там до ден-днешен е непокътнато безплатното здравно обслужване и безплатното обучение. Не е изненадващо за мен, че тази страна прояви интерес към моята оздравителна система, оказала се „ ненужна “ у нас? Иска ми се да имам вяра, че оттова ще стартира оздравяването на цялата планета. Силно се надявам, че и в Русия ще се намерят хора, които биха желали техните деца и внуци да живеят в положително здраве на една възродена земя, а не да умират от заболявания в отровна среда. И да внедрят моята система.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР