Започнахме новата седмица с Луна в Близнаци, което събужда във

...
Започнахме новата седмица с Луна в Близнаци, което събужда във
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: Венера насърчава финансов успех, а Пълнолунието тласка към ново начало

Започнахме новата седмица с Луна в Близнаци, което разсънва във всички желанието да споделяме. Това разбрахме от астрологичната прогноза на Вихра в предаването „ На кафе “.

Днес Венера минава в знака на Козирога, където ще остане до 16 февруари. Ако до момента връзките ни са били под въздействието на оптимиста на зодиака, огнения Стрелец, в този момент очаквайте по-голяма изчерпателност и съвестност в персоналните връзки.

Ако желаете да стартирате съществени бизнес или сантиментални връзки, тъкмо този интервал е изключително удобен за ново начало.

 козирог Istock

Въпреки това Козирогът може да ви повлияе със своята дисциплинираща сила и да усетите лек студ във връзката си.

Имайте поради, че Венера дава отговор и за финансите, по тази причина всевъзможни решения, свързани с тази област от живота ви, ще донесат задоволство в този интервал.

Най-благоприятно въздействието на Венера в Козирог ще бъде за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и хората с асцендент в тези знаци.

В сряда към този момент ще стартираме да усещаме силата на пълнолунието в Лъв, което се чака в четвъртък в 19:53, изяснява Вихра. Най-силно наранени от цялостната Луна ще бъдат хората, родени сред 26 и 30 юли, както и тези с асценденти в Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

 луна iStock

Независимо от вашия безоблачен знак, използвайте интервала на Пълнолуние да се пречистите и освободите от всичко нездравословно и отрицателно, поучава още Вихра.

Другата добра вест в астрологичен проект е, че навлизаме в интервал без ретроградни планети, който ще продължи до 2 април. Сега е моментът да си вършиме проекти, да се обвържете и да започнете всичко ново, за което мечтаете.

Какво може да чака всяка зодия през тази седмица, разберете от видеото горе. А в случай че към момента не сте прочели специфичния седмичен хороскоп на Edna.bg, открийте го тук:
 Седмичен хороскоп за 22-28 януари  Седмичен хороскоп за 22-28 януари  Седмичен хороскоп за 22-28 януари  Седмичен хороскоп за 22-28 януари
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Фейсбук, последвайте ни в Instagram, намерете ни в TikTok.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР