Започнахме изследване на дезинфектантите, какво е тяхното качество, като трябва

...
Започнахме изследване на дезинфектантите, какво е тяхното качество, като трябва
Коментари Харесай

Активни потребители: Не купувайте по интернет уреди, предпазващи от Covid-19

„ Започнахме проучване на дезинфектантите, какво е тяхното качество, като би трябвало да кажем, че мокрите кърпи не могат да играят тази роля за стерилизация “, сподели пред БНР Богомил Николов от, които стартират самодейност и разяснителни изявления на уеб страницата си за артикули, свързани с.
„ Сега акцентът би трябвало да бъде върху дезинфектантите в огромните търговски вериги, като най-важно за хората е, когато ги употребяват, да не ги допират там където всички са пипали. А другояче към този момент самите типове, към този момент множеството от тях, са регистрирани като биоцидни процедури. Това може да се види от етикета - там има номер за биоциден артикул “, добави Николов.
 Заместват ли мокрите кърпички миенето на ръцете? Заместват ли мокрите кърпички миенето на ръцете?
Мокрите кърпички не могат да заместят миенето на ръцете и дезинфекцията, предизвестиха пред бТВ от " Активни консуматори ". Много марки мо...
разяснява и уредите за премерване на кислорода в кръвта и сърдечния темп, че към този момент и в интернет има видеа, които демонстрират какъв брой некачествени такива артикули има (те мерят кислорода даже на четка за зъби...), тъй че рискът да закупим подобен апарат съществува.
„ Дори в случай че уредът е безупречен, то може да допуснем неточност при потреблението му. Но и най-важното – на подобен апарат не може да се разчита като диагноза – това е работа на лекарите. Бих предложил да се купуват такива устройства по рекомендация на персоналния доктор или от аптека. Тези, които се продават по интернет, не е целесъобразно да се купуват. Би било добре, в случай че на уеб страницата на има лист с утвърдените такива устройства “.
Николов разяснява още, че в интернет се оферират доста други подправени артикули против Covid-19 като душове, лампи и изтривалки, които защищават от ковид, което е наклонност по целия свят и ще продължи.
„ Хората би трябвало доста да внимават. Много е значимо в този момент при празничните пазарувания огромните вериги магазини да обезпечат отдалеченост сред пазаруващите и да има чиновник, който да следи за този ред “, това уточни още Богомил Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР