Започнаха снимките на втори сезон на сериала на БНТ –

...
Започнаха снимките на втори сезон на сериала на БНТ –
Коментари Харесай

Две нови известни актриси влизат във втория сезон на сериала Вина

Започнаха фотосите на втори сезон на сериала на Българска национална телевизия – " Вина ". Две нови звезди влизат в актьорския състав, оповестяват от малкия екран. 

На 15 август във винарска маза „ Вила Мелник “ в с. Хърсово, Мелник започнаха фотосите на многоочаквания втори сезон на сериала, продуциран от Българската национална телевизия – „ Вина “. Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия. 

 

„ Успехът на първия сезон на „ Вина “ беше безапелационен и Българска национална телевизия още веднъж потвърди, че е водещият фактор във филмопроизводството у нас. Първият сезон на „ Вина “ притегли голям зрителски интерес с безусловните си художествени и кинематографични качества, с превъзходния креативен екип и актьорски състав. Една мощна и завладяваща история, която бе разказана по допустимо най-хубавия метод.

Този сериал влезе в домовете на българите, през традицията на винарството описа за предишното и сегашното, актьорите построиха мощни и запаметяващи се облици. Затова от Българска национална телевизия взехме решение без никакво съмнение, че е наложително „ Вина “ да има втори сезон. Ние сме малкия екран, която поддържа българските просвета и обичаи. Сериалът е част от тази задача, той зарежда и въодушевява.

Искам да пожелая на Виктор Божинов и на целия екип на „ Вина “ на добър час със фотосите на втория сезон на сериала “, съобщи Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.
    
Сериалът „ Вина “ е по концепция на Симон Еди Шварц, режисьор и изобретателен продуцент е Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев, изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова, винен съветник е Вили Гълъбова.

„ Започваме фотосите с възторг, тъй като сме сигурни в метода, по който историята се разви на сценарно равнище. Зрителите реагираха извънредно въодушевено на Сезон 1 и това изисква високо равнище на професионална отговорност, която сме подготвени да поемем. 

Благодарни сме за доверието на аудиторията и на управлението на Българска национална телевизия, която затвърждава традицията да бъде водач в основаването на качествена игрална продукция, като го прави с почитание към креативното начало и професионализма “, сподели Виктор Божинов.

Главните функции се извършват от Михаил Билалов, Владимир Зомбори, Елена Телбис, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро, Кристина Верославова, Силвия Лулчева, Климентина Фърцова, Димитър Селенски и други Сред изненадите във втори сезон на „ Вина “ е присъединяване на още две обичани български актриси – Лилия Маравиля и Мая Бежанска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР