Започнаха снимките на новия сериал Алея на славата“, чиято премиера

...
Започнаха снимките на новия сериал Алея на славата“, чиято премиера
Коментари Харесай

Радина Боршош и Мак Маринов стават готвачи в новия сериал Алея на славата

Започнаха фотосите на новия сериал „ Алея на славата “, чиято премиера следва тази есен по Нова телевизия. Сюжетът ще води феновете в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, страсти и вълнуващи моменти. Те обаче ще се трансфорат във декор на една разтърсваща любовна история сред двама млади готвачи. Режисьор на лентата е Виктор Чучков, а в основните функции влизат надарените артисти Радина Боршош и Мак Маринов.

Радина и Мак ще пресъздадат живота на двама млади и амбициозни готвачи – Али и Милен, които ще се борят за любовта си и фантазията да бъдат измежду най-хубавите готвачи освен в България.

„ Моята героиня е фантастична и аз доста я одобрявам. Казва се Али и е необикновен гений в кухнята. Ние пристъпихме с голям почит към тази специалност и съм щастлива, че имам опцията да работя по този забавен сюжет “, описа Радина Боршош за персонажа си.

„ Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка, защото това е мястото, на което се развива целия сюжет. Междувременно на този декор се случва и една доста наситена любовна история, която е разказана доста добре, доста надалеч от клишето “, добави Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.

Продуцент на „ Алея на славата “ е Светлин Нейнски, а историята е дело на основния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, само че одобрени сценаристи.

Невъзможната обич и вероятните взаимни отстъпки, упоритостта, поколенческите разлики, конкуренцията, тайните на подземния свят, другарството и измяната ще пресекат пътищата на всички герои в сериала.

В ролите  още обичани и одобрени артисти, измежду които Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР