Започнаха смени в общинската администрация в Дупница - досега са

...
Започнаха смени в общинската администрация в Дупница - досега са
Коментари Харесай

Кадрови промени в общинската администрация в Дупница

Започнаха смени в общинската администрация в Дупница - до момента са заменени 7-8 чиновници, промените ще продължат сподели за БНР новоизбраният кмет на града от Българска социалистическа партия Първан Дангов. Щатните чиновници към този момент са 240 и администрацията е раздута, счита той.

Смените пораждат мнения и напрежение, заприказва се за " алена метла ", за чистка и преднамерени смени на чиновници по персонален и партиен аршин. Коментира се и назначението на дъщерята на архирейския наместник на Дупнишката духовна околия отец Георги Паликарски - Мария Паликарска, за началник на Общински пазари.

Кметът Първан Дангов разяснява направените и идни смени в администрацията:

" Заварвам неработеща администрация и мое право е да образувам екип хора, с които да работим. Бих споделил, че първият месец, който мина от встъпването ми в служба, е задоволително време, с цел да мога въз основата на моите персонални усещания да преценява кой може да работи и кой не може. Сменен е един шеф отдел " Екология ". Той напусна по лично предпочитание. Поискал съм да си уредим служебните взаимоотношения с различен шеф - на дирекция " Социални действия ". Това са неработещи структури и аз не съм удовлетворен от тяхната работа във връзка с отделите и на чиновниците. Пазарът - да, също. И през днешния ден изрично настоявам, че общинската администрация в Дупница, потенциалът ѝ на потребно деяние във връзка с административните услуги е доста невисок - под прага на търпимостта на жителите, а моят предел на толерантност е още по-нисък. Те не работят и получават заплати. По-добре е да получават заплати, без да работят, тъй като проработят ли, хаосът ще стане още по-голям ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР