Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на

...
Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на
Коментари Харесай

Делото "Милен Цветков": Експертиза потвърди, че Николов е употребил 3 вида наркотици

Започнаха разпитите на движимостите лица по делото за гибелта на журналиста Милен Цветков предишния Великден, написа БНР.

Заради откритите опиати в кръвта му, високата скорост и неналичието на спирачен път, макар аления светофар, прокуратурата упрекна Кристиан Николов в съзнателно причиняване на гибел.

Според призната през днешния ден химическа експертиза 23-годишният Николов е блъснал автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 типа опиати.

След разпита на специалистите юристът на фамилията на Милен Цветков Менко Менков разяснява:

„ Беше разрушена на пух и прахуляк защитната теза, че е било допустимо тези наркотични субстанции да са признати посредством инцидентна приложимост на „ Егермайстер “, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е поставил наркотично вещество или посредством паста, специфична, успокоителна за зъби или посредством чай, какъвто той бил употребявал “.

Юристът добави, че такива показания са дали братът и сестрата на подсъдимия, както и на един от другите очевидци, които са участвали на празненството преди злополуката. Делото продължава на следващия ден с приемането на още експертизи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР