Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на

...
Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на
Коментари Харесай

Приеха химическата експертиза: Кристиан Николов е убил Милен Цветков, докато е бил надрусан с три вида наркотици

Започнаха разпитите на движимостите лица по делото за гибелта на журналиста Милен Цветков предишния Великден. Заради откритите опиати в кръвта му, високата скорост и неналичието на спирачен път макар аления светофар, прокуратурата го упрекна, че съзнателно е предизвикал гибелта на телевизионния водещ и публицист, съобщи БНР.

Според призната през днешния ден химическа експертиза 23 -годишният Кристиан Николов е блъснал автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 типа опиати.

След разпита на специалистите юристът на фамилията на Милен Цветков – Менко Менков разяснява следното: „ Беше разрушена на пух и прахуляк защитната теза, че е било допустимо тези наркотични субстанции да са признати посредством инцидентна приложимост на „ Йегермайстер “, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е поставил наркотично вещество или посредством паста, специфична, успокоителна за зъби или посредством чай, какъвто той бил употребявал, каквато беше тезата в досъдебното произвеждане в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите очевидци, които са участвали на празненството преди злополуката ".

Делото продължава на следващия ден с приемането на още експертизи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР