Започнаха разговорите между "Има такъв народ" и "Изправи се БГ!

...
Започнаха разговорите между "Има такъв народ" и "Изправи се БГ!
Коментари Харесай

Мая Манолова: С Има такъв народ работим добре заедно и си имаме доверие

Започнаха диалозите сред "Има подобен народ " и "Изправи се БГ! Ние идваме! ". Срещата се организира в постройката на Народното събрание, откакто първата политическа мощ предложения "Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия.

В диалозите с представителите на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, Виктория Василева, Филип Станев и Ивайло Вълчев се включиха Мая Манолова и Николай Хаджигенов.

"Ние работим от дълго време и добре дружно и си имаме доверие. Кампанията ни беше на улицата и на площадите и по тази причина сме доста наясно с упованията на хората. Приветстваме вашето желание да поемете отговорност за излъчването на кабинет. Това е което хората желаят. Те чакат целите, които и ние сме набелязали в програмата на нашата коалиция да бъдат в дневния ред на идващото държавно управление. Това са повишение на приходите на българите, поддръжката за бизнеса, правосъдната промяна, проверка на предходното ръководство ", съобщи водачът на "Изправи се БГ! Ние идваме " Мая Манолова.

По думите ѝ хората са дали своят вот за смяна и по тази причина "Има подобен народ " са първа политическа мощ. "Очакванията им са в действителност за смяна, а не за възпроизвеждане на статуквото. Хората не желаят ГЕРБ и Движение за права и свободи да вземат участие в идващото ръководство ", добави тя.

Манолова акцентира, че не е толкоз ужасно да има държавно управление на малцинството.

"Не мисля, че ще има някакви тежки и комплицирани договаряния, по-скоро да си стиковаме позициите и метода за постигането на задачите. Хубаво е, че сте в Народното събрание, тъй като тази настройка щеше да наподобява много по-зле без вашата политическа групировка ", сподели националният представител от "Има подобен народ " Тошко Йорданов.

От партията увериха, че за имена и постове няма да договарят, а за хрумвания.
Това е втората от поредицата срещи по самодейност на Има Такъв Народ. Първата бе с ПГ на "Демократична България ". От Има Такъв Народ изпратиха предложения за диалози до всички парламентарни групи като се изключи ГЕРБ-СДС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР