Започнаха преговорите между ПП, ДБ, ИТН и БСП в сектор

...
Започнаха преговорите между ПП, ДБ, ИТН и БСП в сектор
Коментари Харесай

Стартираха и преговорите в сектор транспорт, БСП иска нов Закон за движение по пътищата

Започнаха договарянията сред Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия в бранш превоз.

Четирите партии вършат опит да стигнат до съдружно съглашение за държавно управление.

От Българска социалистическа партия желаеха напълно нов Закон за придвижване по пътищата. Във връзка с нещастието на автомагистрала Струма от левицата настояха за повсеместен одит на пътищата, маркировката и сигнализацията по всички съществени пътни артерии.

Агенция " Пътна инфраструктура " да премине към министерството на превоза, оферират още от Българска социалистическа партия. От партията упорстват и да има обединен надзорен орган на пътя.
Преговорите за държавно управление: Обединение към концепцията Министерството на стопанската система да бъде и на нововъведенията
Участниците в диалозите за сформиране на съдружно държавно управление продължиха със съставянето на описи с концепциите, по които имат единод...

Независим одитиращ орган на инфраструктурните планове е друго предложение на алените, показано от автомобилния играч Крум Дончев, който е в преговорния екип.

Промени в образованието за водачи, като едно от предложенията е да се основат 28 полигона за практическо образование в страната. На тях претендентите за брошура да се образоват по какъв начин да ръководят в сериозни обстановки - при дъжд, лед, сняг, при опесъчаване. Единен надзорен орган на пътя, а не както в този момент - КАТ и " Автомобилна администрация ", е другото им предложение.

В морския превоз предлагането е организация " Морска администрация " да се реалокира от София във Варна, да не се дава на концесия пристанище Варна Запад.

В жп превоза Българска социалистическа партия предлага в първите 2 години възобновяване на жп парка с 20 хибридни локомотива, 25 мотрисни влака, 150 модарни пътнически вагона. Настоява се за синхронизиране на разписанията на влакове и рейсове. Обединяване на НКЖИ, БДЖ и " Транспортно строителство и възобновяване " в компания " Български железници ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР