Започнаха предизборната кампания. Виждаме предизборни послания. От една страна Бойко

...
Започнаха предизборната кампания. Виждаме предизборни послания. От една страна Бойко
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: Крайно време беше да избие напрежението в т.н. сглобка

„ Започнаха предизборната акция. Виждаме предизборни послания. От една страна Бойко Борисов имаше обръщение през вчерашния ден, дадоха отговор му Кирил Петков, намеси се и президентът “, съобщи политологът доцент Даниел Смилов.

Изказването му е във връзка политическите престрелки сред ръководещите.

Според него това би трябвало да бъде четено като част от предизборната акция. „ ГЕРБ очевидно ще се опитат, макар че са част от ръководещото болшинство, да водят акция като вътрешна съпротива “, добави Смилов.

„ Крайно време беше да избие напрежението в тъй наречените сглобка, която някои политици назовават некоалиция, други кооперация. Наближаването на локалните избори води до ескалиране на напрежението. Това приближаване е единствено мотив за задълбочаване на проблемите вътре в самата сглобка от една страна, а въпреки това участниците в обединението и президентът Радев. Има доста проблематични полета “, сподели доцент Иво Инджов пред bTV.

Според него неверен ход е била поддръжката на Радев за пилона на Рожен, част от конституционните промени, преместването на паметника на Съветската войска.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР