Започна заседанието на Съвета на постоянните представители на страните от

...
Започна заседанието на Съвета на постоянните представители на страните от
Коментари Харесай

В Брюксел започна срещата на ЕС за новите санкции срещу Русия

Започна съвещанието на Съвета на непрекъснатите представители на страните от Европейски Съюз, на което се чака да започва техническата процедура за сформиране на поради. То стартира в 9,30 ч. локално време в Брюксел, заяви РИА Новости.
Имената на участващите в листата ще бъдат оповестени по-късно тази седмица, откакто описът бъде оповестен в Официален вестник.
Точката за пускане на глобите посредством писмена процедура е в дневния ред на съвещанието на Съвета на непрекъснатите представители на Европейски Съюз (COREPER) измежду тези, които не изискват авансово разискване, заради което би трябвало да бъде утвърдена автоматизирано. Постоянните представители ще започват техническа писмена процедура, по време на която Съветът на Европейски Съюз ще утвърди дефинитивно листата и по-късно ще бъде оповестен в Официален вестник.
 Навални е откаран в колония във Владимирска област Навални е откаран в колония във Владимирска област
Алексей Навални е закаран в изправителна колония във Владимирска област, където ще изтърпи наложеното му от съда наказване. Информацият...
Антируските наказания на процедура са единствената тематика на срещата на COREPER през днешния ден, макар че нормално за такива срещи се приготвя доста претрупан дневен ред. В допълнение към антируските наказания, дневният ред на срещата включва единствено разискването на програмата „ Future of Europe “.
По-късно тази седмица Официален вестник на Европейски Съюз и ще влезе в действие, като в това време ще бъдат известни включените в него. По предписание глобите влизат в действие в деня на публикуването им във вестника.
Както по-рано оповестиха медиите, новите наказания могат да обиден ръководителя на Следствения комитет на Руската федерация, шефа на Руската армия, генералния прокурор на Русия и ръководителя на Федералната работа за осъществяване на наказванията на Руската федерация.
Руското външно министерство предизвести Брюксел да не вкарва нови наказания против Русия и означи, че ще последва симетричен отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР