Започна заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на което

...
Започна заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на което
Коментари Харесай

НСТС обсъжда антикризисните мерки: Бизнесът със сериозни съмнения в ефективността им

Започна съвещанието на Националния съвет за тристранно съдействие, на което обществените сътрудници разискват антикризисните ограничения на държавното управление.

Като ненасочени в вярната посока, на парче и без явен резултат. Така дефинираха от две от най огромните работодателски организации новите антикризисни ограничения по време на съвета за тристранно съдействие, който продължава и сега.

Основната рецензия на бизнеса е, че няма подготвени ясни законопроекти, които да бъдат коментирани, а единствено оповестените планове за ограничения от страна на държавното управление.

Бизнесът поддържа да бъде увеличена помощта на младите родители посредством данъчни облекчения, както и въвеждането на нулеви ставки Данък добавена стойност за парно и природен газ. Сериозни забележки, обаче, търпи нулирането на Данък добавена стойност за хляба като аргументите са две - подозрителен резултат и съмнението, че доста от продуктите, които не са самун, ще се продават като самун.

Сериозна рецензия против обществените ограничения оповестиха и от синдиката КТ " Подкрепа ". Според президента на профсъюза има нещо безогледно при увеличение на праговете за пенсия, а в това време опазване на оптималния застрахователен приход.

Вчера от КНСБ дефинираха пакетът от антикризисни ограничения е непълен, просрочен и без ясна политика по приходите.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР