Започна VII-ия конгрес на ВМРО. На него дойде Волен Сидеров,

...
Започна VII-ия конгрес на ВМРО. На него дойде Волен Сидеров,
Коментари Харесай

Каракачанов: Взаимоотношенията между ГЕРБ и ВМРО са добри, няма място за спекулации

Започна VII-ия конгрес на Вътрешна македонска революционна организация. На него пристигна Волен Сидеров, Бойко Борисов и Валери Симеонов - не.

Премиерът персонално ми се обади да се извини, че няма да може да участва, сподели Каракачанов.

Готов съм на всяк Симеонов акви взаимни отстъпки Оперативна програма да се явят дружно на евроизборите.

" Взаимоотношенията сред ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация, както и моите персонални взаимоотношения, са положителни и няма място за спекулации. Няма тематика, която да сме желали да сложим и да сме нямали опция за това. Да, имаме разлики, само че аз мисля, че времето и хората демонстрираха, че имат потребност от политика за решение на проблемите, свързани с демография, дестабилизация, обучение. " Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов в стъпителната си тирада при откриването на VII-ия конгрес на партията.

На него управлението на Вътрешна македонска революционна организация ще направи доклад за свършеното от предния конгрес досега. Делегатите ще изберат нови управителни и контролни органи на партията. Отделна точка от дневния ред на съвещанието е отдадена на политиката на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване и идните избори за Европейски парламент.

" Заедно с нашите сътрудници успяхме да наложим и Народното събрание не одобри пакта за миграция, Истанбулската спогодба, нахлуване на радикалния ислям в България ", сподели още Каракачанов.

" Искам да благодаря за положителното съдействие и се надявам това да остане по този начин, без значение от идните избори.

Този управнически мандат би трябвало да бъде завършен.

Най-лесно е да се разделим, по-трудно е да се явим дружно. Аз ще работя за това да бъдем дружно, каквито и взаимни отстъпки да се постанова да върша. Личният и партиен компромис съм го правил и не скърбя за това. Не би трябвало да се ритаме между тях.

" Ако в този момент имаме комплициран проблем в нашите взаимоотношения, аз считам че с разсъдък можем да го преодолеем ", съобщи от трибуната на конгресната зала и ръководителят на " Атака " Волен Сидеров.

Народният представител от Оперативна програма и водач на НФСБ Валери Симеонов не пристигна на конгреса. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР