Започна вдигането на павилионите пред болница Св. Иван Рилски в

...
Започна вдигането на павилионите пред болница Св. Иван Рилски в
Коментари Харесай

Вдигнаха три от павилионите пред болница Св. Иван Рилски в столицата

Започна повдигането на павилионите пред болница " Св. Иван Рилски " в столицата, съобщи Българска национална телевизия. Преди два месеца на бул. " Иван Гешов " почина 16-годишно момче от токов удар. Причината - противозаконното зареждане с електричество на един от павилионите.

Два от павилионите, сложени около оградата, бяха вдигнати през вчерашния ден денем, а вечерта беше вдигнат и третият павилион, който се намираше пред основния вход на болничното заведение.

Собствениците настояват, че павилионът е сложени при започване на 2019 година законно с позволение на основния проектант на София.

" Столична община споделят - не ни интересува, махайте го. Това си е чист рекет. Ние питаме - за какво ни махате, като имаме всички документи за слагане, написани от основния проектант на София. Те трансферират виновността на община Триадица? ", споделя един от притежателите.

Трагичният случай на 14 февруари провокира необятен публичен отзив, а прокуратурата стартира следствие. След инспекцията на община " Триадица " беше установено, че в шахта, ситуирана наоколо до светофарната уредба на мястото на случая, са изведени подземно два електропреносни кабела. Тези кабели са сложени надземно наоколо до шахтата и прокарани по тръбно-решетъчно ограждение и махленски дирек до два частни търговски обекта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР