Започна ваксинирането на служителите на МВР срещу COVID-19 от тази

...
Започна ваксинирането на служителите на МВР срещу COVID-19 от тази
Коментари Харесай

Започна ваксинирането на служителите на МВР срещу COVID-19

Започна имунизирането на чиновниците на Министерство на вътрешните работи против COVID-19 от тази заран. Процесът на имунизация започва след приемането на 3000 дози противовирусна ваксина. Днес сложиха първата доза ваксина на 210 чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, декларирали своето предпочитание в планирано направените описи за имунизация.

В Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи е основана предварителна организация и е направен проект, съгласно който с изключение на в столицата мобилни екипи ще стартират имунизация и на деклариралите предпочитание за имунизиране чиновници от регионалните дирекции в страната.
 Започва трета фаза на имунизацията у нас, ползват AstraZeneca на над 55-годишни
Започва трета фаза на имунизацията у нас, ползват AstraZeneca на над 55-годишни

След като през вчерашния ден дойдоха първите ваксини на AstraZeneca

Служителите на Министерство на вътрешните работи попадат във Фаза 3 на Националния имунизационен проект като чиновници в браншове с витално значими функционалности. С приоритет ваксини ще бъдат сложени на чиновниците, които работят на първа линия. Предвижда се от време на време актуализиране на описите.

Припомняме, по време на брифинг здравният министър съобщи, че за изработването на проекта са създадени Всички медицински експерти - 243 600 лица, личен състав на обществени институции , педагогичен експерти и личен състав на ферми за развъждане на норки, в трета фаза попадат чиновниците на сериозната инфраструктура , в четвърта фаза попадат възрастни хора на и над 65-годишна възраст, в пета фаза влизат уязвими групи на популацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР