започна в петък (март. 1) с емоционално тържество, отбелязващо 5-ата

...
започна в петък (март. 1) с емоционално тържество, отбелязващо 5-ата
Коментари Харесай

„Днешната Hoda Kotb признава, че е прочела само две от десетките избрани книги на Джена Буш Хейгър – и е сбъркала заглавията: „Не се казва „Запалени панталони““

стартира в петък (март. 1) с прочувствено празненство, отбелязващо 5-ата годишнина на книжния клуб на Джена Буш Хейгър, Четете с Джена.

В своята хвалба за своя съ-водещ, Хода Котб изпусна някои впечатляващи статистически данни за „ Четете с Джена “: от 63 заглавия, определени от книжния клуб, 41 станаха бестселъри на New York Times, а 32 бяха определени за филм или телевизия. Но тя показа и друга шокираща статистика: единствено две от тези 63 определени са прочетени от самата Kotb.

„ Колко сте прочели?! ” Буш Хейгър изиска от нейния ко-водещ.

Докато Котб свенливо призна, че е прочела единствено една, Буш Хейгър наподобява си спомни, че е прочела най-малко две книги от книжния клуб през годините. „ Не мога да си спомня [кое], само че го взехте на пътешестване, помните ли? “ — попита тя Котб. „ Това звучи ли неясно познато? И ти хареса, тъй като ми изпрати известие. Ще би трябвало да прегледам нашите текстове, само че две, Хода е прочел две.

Това наподобява оказа помощ на паметта на Kotb, тъй като тя предложи: „ Проче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР