започна тестване на иРНК ваксина срещу грип. От компанията обявиха,

...
започна тестване на иРНК ваксина срещу грип. От компанията обявиха,
Коментари Харесай

Moderna тества противогрипна иРНК ваксина

започна тестване на иРНК ваксина против грип. От компанията оповестиха, че първите участници към този момент са получили дози в изследване Фаза 1/2.

Ваксината, mRNA-1010, е първият претендент за сезонна грипна ваксина на Moderna, който влиза в клинични изпитвания и ще бъде ориентирана към грип A H1n1, H3N2 и грип B Yamagata и Victoria. Компанията се стреми да включи в изпитването 180 участници на възраст над 18 години и в последна сметка има за цел да изследва комбинирани ваксини, ориентирани към голям брой респираторни вируси като SARS-CoV-2 и RSV, заяви " Фокс Нюз “, представен от БГНЕС.
 Индия позволи потреблението на имунизацията на Moderna Индия позволи потреблението на имунизацията на Moderna
Индия позволи незабавното потребление на имунизацията против COVID-19 на Moderna, стремейки се да усили имунизациите след рекордното нараства...

" Радваме се, че започнахме това изследване на Фаза 1/2 на mRNA-1010, нашият първи претендент за ваксина против сезонен грип mRNA, който влезе в клинична изпитвания “, сподели Стефан Бансел, изпълнителен шеф на Moderna. " Респираторните комбинирани ваксини са значим дирек на цялостната ни тактика за иРНК ваксина. Ние имаме вяра, че преимуществата на иРНК имунизациите включват способността да се комбинират разнообразни антигени за отбрана против голям брой вируси и способността да се реагира бързо на оценката на респираторните вируси, като например грип, SARS-CoV-2 и RSV. "

Традиционно годишните противогрипни ваксини регистрират успеваемост сред 40-60%, само че новите, основани на иРНК, означават над 90%. Ваксината на Moderna, по-конкретно, регистрира 94,1% резултатност при тези, които са получили две дози. " Нашата визия е да разработим комбинирана ваксина с иРНК, тъй че хората да могат да вършат по една доза всяка есен за висока резултатност против най-проблематичните респираторни вируси ", сподели Бансел. " Очакваме с неспокойствие да подобрим нашата съществена модалност на профилактичните иРНК ваксини, с цел да можем да продължим да оказваме въздействие върху световното публично здраве. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР