Започна срещата на служебния премиер Стефан Янев с представители на

...
Започна срещата на служебния премиер Стефан Янев с представители на
Коментари Харесай

Янев на среща с туристическия бранш: Да погледнем към зимния сезон

Започна срещата на служебния министър председател Стефан Янев с представители на туристическия отрасъл. В диалозите вземат участие и министрите на финансите, туризма, опазването на здравето и на стопанската система.

" Туризмът е значим бранш от нашата стопанска система и стремежът ни е да проявим нашата грижа и да намерим общ език във връзка с това, което следва ", съобщи Янев при започване на срещата.

" Ако досега имахме релативно добър летен сезон, време е да погледнем напред и да създадем нашата организация за идния зимен сезон. Разчитаме, че в разговор ще намерим верния метод към проблемите, които са ни известни ", съобщи още служебният министър председател.

Преди дни представители на туристическия и ресторантьорския бизнес разговаряха с министъра на туризма Стела Балтова за скица за държавна помощ, която за бизнеса е извънредно незадоволителна.

Браншът остава в протестна подготвеност и още един път съобщи, че желае да отпаднат рестриктивните мерки за потенциал и работно време за заведенията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР