Започна срещата на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Започна срещата на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Започна срещата на Борисов с Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел

Започна срещата на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в, оповестиха от държавната пресслужба.

След като тримата направиха оглед на част от южната граница на страната ни с хеликоптер, следва да обсъдят настоящата конюнктура по отношение на мигрантския напън и събитията в Сирия.

Борисов: Моята тактичност е за добросъседство и мир. Работим безшумно, дисциплинирано и рационално

Премиерът Борисов ще осведоми водачите на двете европейски институции за вчерашния му диалог в Анкара с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Ще бъдат дискутирани също по този начин нужните дейности, които да успокоят обстановката в района и да допринесат за сигурност и непоклатимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР