Започна срещата на представителите на „Продължаваме промяната“ с президента Румен

...
Започна срещата на представителите на „Продължаваме промяната“ с президента Румен
Коментари Харесай

На живо: Румен Радев: Провеждам консултации в очакване да се оползотвори последната надежда

Започна срещата на представителите на „ Продължаваме промяната “ с президента Румен Радев.

При президента са министър председателят и вицепремиерът в оставка - Кирил Петков и Асен Василев, шефът на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров, някогашният ръководител на Народно събрание Никола Минчев.

Президентът Румен Радев организира през днешния ден съвещания с представители на парламентарните групи в 47-ото Народно заседание. Това е вторият кръг съвещания преди да вземе решение на коя от тях да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



В последните дни всяка от парламентарните групи ясно изрази отношението си към политическата обстановка. Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " ИТН " са подготвени да договарят за сформиране на държавно управление. И трите партии обявиха, че не биха присъединили в диалозите ГЕРБ и Движение за права и свободи.

От " Продължаваме промяната " оповестиха, че с изключение на с опозиционните не биха разговаряли и с " ИТН ", в случай че мандатът отиде при тях.

За опозицията в лицето на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане " най-вярната опция на политическата рецесия са предварителни избори.

Българска национална телевизия ще наблюдава НА ЖИВО всички съвещания денем. Началото е в 9.00 часа с първата среща на президента Румен Радев и представителите на най-голямата политическа групировка в Народното събрание - " Продължаваме промяната ". Гледайте БНТ1 и следете всичко на bntnews.bg.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР