Започна срещата на министър-председателя Стефан Янев с премиера на Република

...
Започна срещата на министър-председателя Стефан Янев с премиера на Република
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев се срещна с премиера на РС Македония Зоран Заев

Започна срещата на министър-председателя Стефан Янев с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев, който е на посещаване у нас, оповестиха от държавната пресслужба.

В продължение на извършените досега диалози сред двамата водачи министър председателят Янев ще изрази позицията на България по напредъка на РСМ в напъните й за присъединение към Европейския съюз.
 Нинова посрещна Заев на „ Позитано “ 20, той ѝ пожела триумф в акцията (СНИМКИ) Нинова посрещна Заев на „ Позитано “ 20, той ѝ пожела триумф в акцията (СНИМКИ)
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посрещна македонския министър председател Зоран Заев и водената от него делегация за среща в централата на партията,...

Българският министър-председател ще означи пред Заев, че в връзките си с РСМ страната ни е водена от разбирането, че подсилване на доверието и възобновяване на разговора са основата за намиране на устойчиви решения, написа БГНЕС.

След диалога на четири очи сред Стефан Янев и Зоран Заев ще се организира среща в уголемен състав сред делегациите на двете страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР