Започна срещата на министър-председателя Кирил Петков с представители на различни

...
Започна срещата на министър-председателя Кирил Петков с представители на различни
Коментари Харесай

Започна срещата на Кирил Петков с представители на превозвачите

Започна срещата на министър-председателя Кирил Петков с представители на разнообразни организации от транспортния бранш , която се организира в постройката на Министерския съвет.

На нея държавното управление и сектора се чака да обсъдят покачването на цените на горивата и дружно да набележат подобаващите антикризисни ограничения.  Сред обсъжданите тематики ще бъде и цената и обсега на ТОЛ системата

На срещата с министър-председателя вземат участие също вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов , както и министърът на превоза и известията Николай Събев .

През април компаниите от транспортния бранш проведоха два общонационални митинга в няколко града. С тях те настояха за отпадане на биодобавката на горивата за интервал от шест месеца, връщане на 50% от акциза на горивата за същия интервал, както и заслужено установяване на размера на ТОЛ таксите. От сектора желаеха оставките на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, вицепремиера и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов и министъра на превоза и известията Николай Събев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР