Започна срещата на Има такъв народ с ДПС за бъдещо

...
Започна срещата на Има такъв народ с ДПС за бъдещо
Коментари Харесай

Започнаха разговорите между „Има такъв народ“ и ДПС

Започна срещата на " ИТН " с Движение за права и свободи за бъдещо ръководство.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/407931317307525
Представителите на „ ИТН “ на диалозите са Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ивайло Вълчев, Филип Станев.

Представителната група, която ще води консултациите от страна на Движение за права и свободи, включва водачът Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Халил Летифов Станислав Атастасов и Цветан Енчев.

Тези политически съвещания са последни на равнище управление в парламентарните групи, които би трябвало да очертаят целите за бъдещо ръководство, както и дали ще има по-широка парламентарна поддръжка за бъдещо държавно управление.

„ Благодарим за това, че се отзовахте на нашата покана за среща. Смятаме, че беше напълно разумно и редно тези диалози да проведем в Народното събрание, с цел да бъдат обществени и пред очите на всички. Смятаме, че е редно да проведем такива среши с всички политически сили, като се изключи ГЕРБ. Няма потребност да изяснявам тази наша позиция. За нас, а и освен за нас – и за партиите на митинга, главният съперник постоянно е бил ГЕРБ и модела на ръководство, който те откриха в България през последните 10 години. Провеждаме тези срещи с възприятие за отговорност за това, което ни следва и решенията, които би трябвало да вземем. Бихме желали да представим нашите цели и хрумвания за ръководство на страната на и да чуем вие какво мислите за всичко това. Надявам се да има градивен и доброжелателен разговор. С наслаждение ще споделим нашите визии с вас “, сподели при започване на срещата Тошко Йорданов от " ИТН ".

Искаме да благодарим а опцията да се забележим с управлението на парламентарната група на партията, която има най-вече народни представители в Народно събрание. От друга страна, желаеме да ви приветстваме за концепцията, че процесите в Народното събрание би трябвало да текат през разговор, с цел да може да се очертаят и целите, и тематиките от дневния ред – и на обществото и на Народното събрание. Добре е средата, която е основана в 46-ото Народно заседание, тъй като има една добра основа за разговор. Възстановяването на нормалността в политиката, което на нас ни е тематика от последните 10-12 години, минава през разговор на политическите партии, на институциите. Нашата оценка е, че 46-ото Народно заседание за в този момент има една добра основа за разговор. Нашият апел е всички виновни политич1ески партии в Народното събрание да се възползваме от тази обстановка и да се опитаме да очертаем дневния ред на обществото, с цел да може на база дневния ред на обществото и политическата измежду пъкъла очертаем дневния ред и на Народното събрание и на вероятно бъдещо ръководство в страната. Безспорно това нещо минава и през оценка на миналите интервали. Една действителна виновна оценка, зад а може на база тази оценка да се очертаят и бъдещите дейности, които вероятно биха могли да се подхващат. От наша страна съставлява интерес да чуем вашите цели в най-общ проект желанията по какъв начин ще се реализират тези цели. Надявам се на един добър диалог през днешния ден като първа среща. Надяваме се да можем да продължим в тематиките, които биха били общи “, сподели от своя страна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР