Започна срещата на българския премиер Бойко Борисов с руския президент

...
Започна срещата на българския премиер Бойко Борисов с руския президент
Коментари Харесай

Започна срещата Борисов-Путин в Кремъл

Започна срещата на българския министър председател Бойко Борисов с съветския президент Владимир Путин. Двамата ще беседват на втория етаж на Кремъл, в представителния президентски кабинет.
 Борисов, Путин  Борисов, Путин  Борисов, Путин  zez_2570-1  Борисов, Путин  Борисов, Путин  Борисов, Путин
От нашата делегация в диалозите вземат участие вицепремиерът Томислав Дончев, енергийният министър Теменужка Петкова и посланика ни в Москва Бойко Коцев.

От съветска страна на срещата са Юрий Ушаков, външнополитически консултант на Путин, Денис Мантуров – министър на индустрията и търговията и Александър Грушко, зам.-министър на външните работи, отговарящ за Европа.

Уважаеми господин министър председател, сърдечно ви поздравявам. Много се веселя, че приехте поканата ми, обърна се Путин към Борисов. Скоро отбелязахме 140 година от Освобождението и чествахме 24 май.

Това ми е трета среща. Първата беше в Гданск, втората в София и третата в този момент. Чувахме се по телефона, обменяхме отзиви, сподели Борисов. Русия постоянно е имала своето въздействие в Европа и по тази причина е добре да знаете какви планове вършим. В сферата на сигурността и битката с тероризма работим доста добре с вашите служби. Добре работим и в областта на туризма и земеделието, сподели още българският министър председател.

След 10-15 дни светът ще е футбол, искам ви триумфи на международното по футбол, пожела Борисов.

Откритата част на срещата завърши. Очаква се конференция след диалозите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР