Започна срещата между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с

...
Започна срещата между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с
Коментари Харесай

Започна срещата на Сираков с НКП и Левски на левскарите

Започна срещата сред мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков с Национален клуб на последователите (НКП) и сдружението " Левски на левскарите ".

Събитието започва към 10:30 часа в клубните офиси на " сините " на ул. " Тодорини кукли " 47.

Именно местоположението провокира ново напрежение сред управление и почитатели, като от управлението изясни мястото на осъществяване на срещата с неспособност тя да се състои при по-широк формат и пред доста медии поради изискванията на стадион " Георги Аспарухов ".

На събитието участват по трима представители на НКП и " Левски на левскарите ", а от НКП през вчерашния ден упрекнаха управлението в поредна неистина, давайки образци с минали срещи, провели се пред повече хора и медии при зимни условия.

Миналата седмица " Левски на левскарите " закупи близо 10% от акциите на клуба, като на своя конференция изиска от Сираков мажоритарният пакет да бъде подаден в касата на Левски. От своя страна изпълнител номер 1 в историята на столичани съобщи, че няма да разреши да бъде притискан или рекетиран, когато става въпрос за акциите на футболния клуб.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР