Започна събарянето на получилата известност в последните дни къща в

...
Започна събарянето на получилата известност в последните дни къща в
Коментари Харесай

Бутат къщата с електрическия стълб в Пловдив

Започна събарянето на получилата популярност в последните дни къща в Арман махала в Пловдив. Собствениците непринудено отстраняват неуместната сграда, в която беше вграден махленски дирек и загради улица в квартала. Дотук се стигна, откакто беше формиран акт на притежателите, че постройката е противозаконна и до 10 дни би трябвало да бъде съборена.

Собствениците на триетажната сграда започнаха сами да отстраняват построената пристройка, тъй като по този начин няма да се влагат спомагателни средства. Решение не сме желали, пристигнаха, викат бутай и ние почнахме да блъскам, споделя притежателят Марин Михайлов.

Жителите на Арман махала признават, че множеството къщи в региона са издигнати през годините без документи: "Тук всички къщи са беззаконни - но плащаме налози, няма натурални актове, но за казана плащаме всяка година ".

От локалната администрация обаче са безапелационни, че към този момент няма да се строи без документи в Арман махала, както е било през годините.

Това са едни проблеми, трупани 60 години, които ние в този момент не може да ги решим с магическа пръчка, само че въпросът е те да видят и да знаят, че редът общо е за всички, включая и за тях, и да стартират тъкмо като нас, като всички останали да ги съблюдават просто тези закони, сподели Ральо Ралев, кмет на регион "Северен ".

Заради това, че сами започнаха да бутат противозаконната сграда от кметството дадоха обещание да не постановат финансови наказания на нарушителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР