Започна събарянето на козирката над седкор А на стадион Българска

...
Започна събарянето на козирката над седкор А на стадион Българска
Коментари Харесай

Започна събарянето на козирката на стадион Българска армия

Започна събарянето на козирката над седкор " А " на стадион " Българска войска ". Демонтажът е част от реконструкцията на съоражението в Борисовата градина.

Днес в наличието на публицисти, започва разрушаването на тази част от емблематичната естрада. Цялата козирка ще бъде бутната в границите на няколко дни, като за задачата се употребява специфична машина. Николай Николов, който е представител на компанията, извършваща процеса, съобщи, че има единствено пет такива в света.

Членът на управителния съвет на " Спортни парцели Българска войска " Даниел Димов, съобщи, че няма вид стадион " Българска войска " да не бъде издигнат, а процесът по реконструкцията е необратим и почитателите няма защо да се тормозят.  

До момента бяха демонтирани страничните браншове на стадиона, а цялостното разрушение би трябвало да завърши до 3 месеца и ще коства малко повече от 1 млн. лв.. След това стартира построяването на нов стадион " Българска войска ", който ще бъде с потенциал от 16 до 18 хиляди седящи места.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР