Започна работата по огромен нов ваканционен курорт на стойност 250

...
Започна работата по огромен нов ваканционен курорт на стойност 250
Коментари Харесай

Вътре в новия ваканционен курорт на Обединеното кралство на стойност 250 милиона паунда с аквапарк и приключенски дейности

Започна работата по голям нов ваканционен курорт на стойност 250 милиона паунда, който се построява в Обединеното кралство.

Първите стъпки към основаването на Wildfox Resort в долината Афан, Уелс, към този момент са в ход, само че това е огромен план, като шефовете споделят, че няма да бъде подготвен до 2027 година За да стартират нещата, огради и краткотрайни затварят се пешеходни пътеки към строителния обект в горната част на долината Афан.

Курортът ще се простира върху 132 хектара покрай границата сред Нийт Порт Талбот и квартал Бридженд Каунти. Писмо от локалните препоръки и бизнесмена, Wildfox Resorts, се изпраща до локалните поданици, с цел да ги уведоми за краткотрайните промени, нужни за сигурността на всички. Тъй като строителните работи се правят на стадии, може да се наложи краткотрайно затваряне на повече пешеходни пътеки, само че те ще бъдат отворени още веднъж, откакто цялата работа завърши.

Това ще бъде първият курорт, създаден от нова компания - Wildfox Resorts Групово - и когато н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР