Започна подборът на участнички за единствената по рода си, в

...
Започна подборът на участнички за единствената по рода си, в
Коментари Харесай

Набират момичета и млади жени от малки населени места за програма за личностно развитие и менторство

Започна подборът на участнички за единствената по рода си, в България, стратегия за личностно развиване за девойки от дребните обитаеми места „ Гергина “ , която включва онлайн трейнинг, благоприятни условия за менторство и летен лагер за промяна. Програмата се провежда от, младежка организация със седалище в с. Друган, общ. Радомир.

“Гергина” е основана от Елица Панкова (коуч за личностно развитие) и Маги Назер (социолог и обществен предприемач). Двете работят дружно по многочислени просветителни планове и вземат решение да основат програмата, откакто виждат характерните провокации, с които се сблъскват девойките от дребните обитаеми места в България и нуждата тяхното развиване да бъде подкрепено с основни умения и пълномощия, с цел да могат да се осъществят в световното общество.

Да живееш в дребен град или село не значи безусловно да се ограничиш в фантазиите си. Съвременният свят показва доста способи за личностно развиване и израстване. Това е и задачата на програмата „ Гергина “. В нея могат да се включат девойки на възраст 15-25 год., които знаят, че светът е огромен и цялостен с благоприятни условия, и желаят да изградят живот, надалеч оттатък рестриктивните мерки. Условие за присъединяване е девойките да живеят в град или по-малко обитаемо място, с население до 40 000 души и да са приключили главно обучение.

Програмата предлага на девойките особено създадени модули, с цел да развият уменията и увереността да преобразяват себе си и своя живот. Кандидатства се посредством попълване на къс онлайн формуляр, като главният аршин за допускане е изразената мотивация и предпочитание за работа върху себе си и развиването на своето „ АЗ “. Необходимо е искащите да вземат участие да имат опцията да се включат интензивно във всички етапи на програмата.

Набирането на участнички ще продължи до запълване на 20-те налични места в първото издание на програмата или най-късно до 15.12.2021г. Информация за програмата и линк за кандидатстване са налични в.

С името си програмата отдава респект на госпожа Гергина Тончева - една възхитителна жена, чийто земен път стартира в дребното плевенско селце Садовец и доближава върховете на българското обучение и просвета, оставяйки своята ярка диря освен като дълготраен шеф на „ Националната Гимназия за Древни Езици и Култури – Константин-Кирил Философ “, само че и в сърцата на хиляди възпитаници. Г-жа Тончева е образец за това какъв би трябвало да бъде един същински учител и национален будител, изцяло предан на поколенията, които основава и възпитава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР